Het innerlijke kind genezen

 

"Alle berichten die je ouders je als kind stuurden, werden overtuigingen / overtuigingen over jezelf. 'Je bent dom' om niets te doen zoals de wereld "/" wie zie je er zo zacht uit? ", enz. - dit alles denk je over jezelf en later, als volwassene.

 

En het is niet dat je ouders "slecht" waren, het is dat ze wisten hoe ze zich moesten gedragen, gezien hun overtuigingen / patronen / trauma's / beperkingen.

Als kind geloofde je wat je ouders je vertelden en raakte je ervan overtuigd dat je het niet verdiende om bemind te worden, dat je geen waarde had, dat je nergens goed in was, enzovoort.

 

Later, als volwassene, als ze je blijven vertellen dat "je geen goede zoon bent" als je ze niet 3 keer per week bezoekt, dat "je ondankbaar bent", dat je je zou moeten schamen om je zo te gedragen ze hebben hun leven voor je opgeofferd "en je realiseert je niet dat dit manipulatiemethoden zijn (die ze bewust of onbewust gebruiken), je zult deze overtuigingen ook overnemen, je zult je schuldig voelen omdat je niet vaak op bezoek komt / schamen dat je geen goede zoon bent.

Dit zijn "symptomen" op MENTAAL NIVEAU die erop wijzen dat je een trauma hebt, dat je iets te genezen hebt in je relatie met je ouders. Sommige mensen realiseren zich echter niet wat deze tekens aangeven.

 

En dan zullen er "symptomen" zijn op EMOTIONEEL NIVEAU: je merkt dat je boos/angstig bent als je in de buurt van je ouders bent, dat je wrok jegens hen hebt, dat je verrassende uitbarstingen van woede hebt als je met ze praat, dat je uit het niets losbarsten, dat je het gevoel hebt dat je er niet meer tegen kan om bij hen in de buurt te zijn.

En dan beseffen sommigen van ons: "Er is iets mis met mij." Ik weet niet wat, maar er gebeurt iets in mijn relatie met mijn ouders. Daar moet ik voor zorgen."

Als je niet voor die situatie zorgt, als je niet begint te helen, zullen al die onverwerkte trauma's zich manifesteren op het NIVEAU VAN HET FYSIEKE LICHAAM, zoals pijn (soms kan het zeer hevige pijn zijn), ziekte of tumoren.

 

Als je dingen laat wachten totdat je symptomen in je fysieke lichaam krijgt, is genezing moeilijker en duurt het langer.

Als je bij bewustzijn bent, kun je de tekenen opmerken die je ziel je stuurt, je kunt de symptomen op een mentaal of op zijn minst emotioneel niveau opmerken, om te beginnen met genezen en de symptomen niet in het fysieke lichaam bereiken.

Verzorg je jeugdtrauma's, genees jezelf, want al het misbruik dat je in die tijd hebt geleden, alle beledigende/spottende woorden die je te horen kreeg toen je klein was, worden in je lichaam opgeslagen in de vorm van laagtrillingsenergieën.

En voel je vrij om stevige grenzen te stellen aan je relatie met je ouders, voel je vrij om niet langer toe te staan โ€‹โ€‹dat ze je minachten/misbruiken.

Onthoud dat de manier waarop andere mensen je behandelen een weerspiegeling is van de manier waarop je jezelf behandelt. Als je jezelf niet liefhebt / respecteert, omdat je in je kindertijd werd verteld dat "je nergens goed voor bent" / "je bent het niet waard." / "Je bent slecht", enz.,

Dan sta je toe dat anderen je behandelen dezelfde modus.

 

Leer van jezelf te houden / jezelf te respecteren, stel duidelijke grenzen in relaties en laat niemand je behandelen alsof je niets bent.

Het is niet nodig om uitleg te geven of je te verontschuldigen voor je keuzes.

Je hebt het recht om met respect behandeld te worden, hier valt niets over te onderhandelen.

En als je het gevoel hebt dat je veel "aan je hoofd" hebt als het om je ouders gaat, als je het gevoel hebt dat je veel te zeggen hebt, omdat er in de loop der jaren dingen zijn samengekomen die je nooit hebt durven zeggen. zeg, dan kun je een brief schrijven om al die dingen in te doen - schrijf ALLES op.

En dan is het jouw keuze: geef de brief aan je ouders of verbrand hem.

Zo kom je los."

 

~ Heb jij hulp nodig? ~ Wil je weten wie ik ben en wat ik doe?

Ik bied je graag een plek waar je met en voor jezelf aan de slag gaat. Neem gerust vrijblijvend contact op om kennis te maken.

Born Internet