Het lichaam is de gevangene van onze misvatting.

 
We komen in een harmonische afstemming met de waarheid naarmate meer mensen hun 3e oog open laten schieten en het decoderen en activeren van hun DNA en het herstel van hun aangeboren menselijke vermogens. We kunnen nooit aan onszelf ontsnappen, we worden uiteindelijk geconfronteerd met onszelf.
 
Er is geen afstand in het denken en wat men ervaart, ervaart iedereen. Inderdaad, we zijn één. Door de polariteiten en ups en downs van het ontwaken voor de feiten van het leven te zijn gegaan, was moeilijk omdat ik (wij) niet de middelen had om niet verstrikt te raken in schaamte, schuld en schuld. Vriendelijk zijn voor jezelf is in deze tijd absoluut noodzakelijk. Realiseer je dat het hogere aspect van het zelf onvoorwaardelijk is en alle informatie bevat die op elk moment beschikbaar is.
 
Realiseer je dat we altijd in afstemming zijn met de bron, we hebben een vertekend beeld van wie en wat we zijn na eeuwen van culturele en religieuze indoctrinatie. Vasthouden aan een vervormde perceptie van onszelf weerhoudt ons ervan om de totaliteit van wie en wat we zijn te ervaren.
 
Ik ben, wij zijn, bron…. de bron van onze eigen creatie….de projector en de geprojecteerde en de intelligente levenskracht die het bezielt. We hebben anderen toegestaan โ€‹โ€‹die in afgescheiden bewustzijn willen blijven om onze levenservaring te dicteren.
 
Ik (wij) is gemaakt om te geloven dat ik (wij) de geprogrammeerde geest in expressie ben en dat het lichaam slechts een vat is…. als je eenmaal wakker bent, weet je dat dit niet waar is ...
 

Het lichaam is de gevangene van onze misvattingen.

 
Ik ben, wij zijn, oneindige intelligentie en onbeperkt potentieel en het lichaam is oneindige intelligentie en onbeperkt potentieel beperkt door ons geloof in het verhaal en gehechtheid aan de programmering….
 
Het is in ons bewustzijn dat we kunnen herkennen waar we ons uit de harmonische resonantie met onszelf bevinden als gevolg van de illusie van scheiding….
Op elk gegeven moment geeft het "Universum" (ons huidige moment) ons de kans om onszelf te herkennen door ons het verhaal te laten zien dat we individueel en collectief hebben lopen.
 
Geloven mensen dat het leven saai zal zijn als ze hun verslaving aan gepolariseerd waarnemen en denken en de verslaving aan het 'geladen emotionele lichaam' oplossen? Ik (wij) verklaar nu mijn bewuste en gewetensvolle keuze om los te komen van de beperkingen die worden opgelegd door te leven vanuit de geprogrammeerde geest en een verbintenis aan te gaan om "jezelf te kennen" zodat ik kan helpen om de hemel op aarde te brengen.
 
Ik (wij) hebben besloten om mijn (onze) toewijding aan Hogere Waarheid te eren en hebben de keuze gemaakt om niet in waanideeën te spelen en volledig in de natuurlijke wereld te stappen en dit standpunt nu te verkondigen.
 
Ik (wij) weten dat wanneer ik (wij) de realiteit van dingen vanuit het hoogste perspectief van liefde bekijk, ik (wij) echt een verschil kan maken.
Ik (wij) beseffen nu dat liefde de fundamentele intelligente energie is die al het leven ondersteunt en een harmonische resonantiefrequentie heeft en beschreven kan worden als Ullu Liefde die het vermogen heeft om alles te transcenderen en te transmuteren wat er niet van is.
 
Ik (wij) maken nu een bewuste en gewetensvolle keuze om los te komen van de "valse lichtmatrix" en mijn psyche in slachtofferschap te houden en het autonome zenuwstelsel van mijn lichaam en lichaamschemie in gevecht of vlucht en kies ervoor om een โ€‹โ€‹bewuste en gewetensvolle keuze te maken brengen:
stilte in mijn gedachten
liefde naar mijn hart
kalm aan mijn geest!!!!
 
Ik (wij) verbinden ons ertoe het bewustzijn te hebben, zodat ik (wij) mijn (onze) bestemming kan vervullen om de hemel op aarde te ervaren door "zacht op aarde te lopen en sterk in mijn weten te staan".
 
Nu ik (wij) heb besloten dat niets mijn (onze) voornemen om vrij van zonde te zijn kan breken door alle conflicten en tegenstrijdige gedachten en ideeën in mijn (ons) veld/geest in te storten! Het doet er niet toe wat anderen kiezen om te doen of niet te doen, het verandert niets aan het feit dat mijn (onze) wil ongeschonden is aangezien ik ben uitgelijnd met de Goddelijke Wil!!
 
We zijn eeuwig dankbaar voor alle mensen die toegewijd zijn om het licht van de waarheid te brengen aan de mensen die naar moeder aarde incarneren. Ik ontvang (we zijn) deze uitzendingen met hart en geest en armen wijd open.
Het gezuiverde hart geeft helderheid aan de zintuigen en geeft zin aan het zinloze!
 
De enige die de diagnose kan stellen zuiverheid van ons horen is onszelf!
Ik ben (wij zijn) oneindige, grenzeloze en grenzeloze liefde ullu liefde (onvoorwaardelijke liefde liefde liefde onvoorwaardelijke liefde)
 
Mijn (onze) wil geschiede op aarde zoals
in de hemel terwijl
ik (wij) afstem op het nieuwe bewustzijn
een nieuwe manier van interactie
met de aarde deze nieuwe manier van verschijnen
wacht om door mij (ons) geboren te worden….
Ik ben (we zijn) dat, ik ben (we zijn)
Een liefde Eén levend bewustzijn
333

Dit zal diegenen helpen die pijn, ellende, depressief en in het algemeen onwel zijn...

 
Zeg vreugdevol en liefdevol outload: “Als deze situatie niet Goddelijk wordt geleid en is gecreëerd vanuit mijn/haar eigen misleidende voorstelling toen ik handelde vanuit angst en niet vanuit geloof Ik werp nu de last van angst op het bovenbewuste, de Christus binnenin, en ik ga vrij van het menselijke denken om volledig belichaamd te zijn als het Goddelijke Ontwerp om liefdevol, harmonieus en gelukkig te zijn.
Mijn wil en die van God zijn één. Ik dank onder de Wet van Genade en de Wet van Eén - de Wet van Liefde dat het op een perfecte manier wordt gedaan ...
Oneindige Goddelijke Geest doen we een beroep op de Wet van Genade en de Wet van Eén - de Wet van Liefde voor deze situatie en iedereen die betrokken is bij mijn levenservaring.
We danken dat ik en alle betrokkenen onder de genade zijn en onder deze wetten daarom kan ik mijn recht op vrijheid of heelheid niet verliezen, of heilzaamheid, of mijn Goddelijke Ontwerp verliezen, aangezien dit mijnen zijn, wees Goddelijk Recht.
 
Ik dank onder de Wet van Genade de Wet van Eén - de Wet van Liefde dat het op een perfecte manier wordt gedaan..."
 
 
 
 

 

 

Born Internet