Diepe Transformatie 

Van overleven naar leven 

“In één intensieve sessie volledig de diepte in voor de transformatie van de op dit moment spelende zware emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen

Als je vast zit in het overleven, sta niet in contact met jezelf, met wat je wilt en wie je werkelijk bent. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door situaties of personen om je heen. Hierdoor kun je je machteloos voelen, het gevoel hebben dat je je continu moet aanpassen of moet worstelen om alle ballen in de lucht te houden.

Je denkt regelmatig negatief over jezelf en je leven, waardoor onzekerheid, angst, frustratie en onrust de overhand hebben. Je bent zoekend, vergelijkt je met anderen, en het gras lijkt groener aan de overkant. Waarschijnlijk heb je het gevoel dat je maar een fractie bent van wat je kunt zijn. En dat je veel meer uit jezelf en je leven kunt halen. Je wilt heel graag loskomen van het overleven en het leven leiden waar je echt naar verlangt, maar je weet niet hoe…want elke keer val je weer terug in die belemmerende patronen.

Overleven voelt alsof je continu ‘in gevecht’ bent met jezelf en het leven. Alsof het leven tegen je is, en niet voor je. Maar het leven is niet tegen je, de oude belemmerende patronen houden jou tegen.

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Diepe Transformatie   €185

 

 

 

Soul Retrieval   

  Is cruciaal en de missing link in zowel reguliere en alternatieve geneeswijzen om uiteindelijk tot volledige transformatie en heling te kunnen komen. 

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. We spreken dan van zielsverlies of Soul Loss. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociëren. Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.
Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren of geen relatie in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid, het gevoel hebben achter een glazen wand te leven, concentratie problemen.

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Soul Retrieval  €195

 

 

 

Soul Destiny Journey

 

Ontwaak je zielsbestemming... We verlangen allemaal van nature naar het gevoel te leven vanuit onze ware bestemming en ware essentie. Om te groeien en te leven volgens het doel van je Ziel. Het pad van je Ziel bestemming volgen is voor degenen die de diepe roeping voelen: Om te leven vanuit jouw unieke verbinding met de Universele levenskracht: jouw huis als ziel. Wanneer we deze verbinding versterken, begint het ons te leiden, het toont ons delen van de blauwdruk van onze ziel, het toont het pad. Om de dimensie van de ziel in jezelf naar boven te halen en echt je volledige potentieel tot uitdrukking te brengen. Om toegang te krijgen tot de spirituele rijken en magische lagen van de werkelijkheid. Om te leven vanuit je innerlijke kracht en je ware kracht niet meer in de buitenwereld te zoeken, maar binnenin, in je ware kern te vinden. Je wordt iemand die wandelt in het licht van je eigen ziel Om oude blokkades en zelfsabotage los te laten en je over te geven aan je ware pad. Leven vanuit je persoonlijke relatie met het leven en beseffen dat de kracht die je zoekt altijd in jezelf aanwezig is. Door dit pad te bewandelen word je iemand die niet langer wacht op verandering, maar iemand die datgene wat jij zoekt in de wereld brengt.

 

Laat me je vertellen wat het doel van je ziel is: je bent hier in de wereld om de volheid van je schoonheid, je mededogen, je liefde, kracht en creativiteit op zo'n manier uit te drukken dat het jou en anderen verheft. Je bent een briljant genie en je hebt zoveel bij te dragen. En ik voel dat dit jouw tijd is... Het Soul Destiny Journey-programma heeft één intentie: "Diepe Transformatie".

 

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Soul Destiny Journey  €195

 

 

 

☼  Transformatie Traject â˜¼

Transformatie traject omvat datgene wat jouw probleem oplost. Dit kan hypnotherapie, diepe transformatie (sjamanisme) of life coaching zijn.

Dit traject is niet iets wat je ondergaat, het vraagt openheid en bereidheid van jouw kant. Hoe ik het zie: 50% is mijn werk en de andere 50% doe je zelf!

Vaak komen we er achter dat we niet alles in één keer kunnen loslaten, daarom is er een mogelijkheid om een traject te boeken

Een transformatie traject bestaat uit minimaal 3 sessies met een mogelijkheid tot uitbreiding met 3 tot 9 sessies of meer. 

De tijdsduur van een sessie bedraagt 2 tot 3 uur.

 

Investering Transformatie Traject:

3 sessies: €555,- (incl. BTW)

Krijgt u €55,-korting

6 sessies: €1110,- (incl. BTW)

Krijgt u €110,- korting

9 sessies: €1665,- (incl. BTW)

Krijgt u €185,- korting

 

           Meer sessies nodig?  Dit gaat in overleg en dan maak ik een persoonlijke prijs. 

* Optie: maandelijks afbetaling

Investeren in jezelf is het beste wat je ooit kan doen.