Intake en eerste sessie

 

Tijdens een intake en eerste sessie word jij bewust van wat jij doet, denkt en hoe jij je hierbij voelt.

Aan de hand van de juiste vragen kom je erachter waar jij mee zit, wat je graag wilt en ga je ontdekken hoe je daar gaat komen.

De technieken die we gebruiken zijn te vinden bij de uitleg sessies.

Aan het einde van de eerste sessie zullen we samen een afspraak maken voor de (eventuele) vervolgsessies.

 

  Een sessie duurt gemiddeld 2 - 2,5 uur  . 

Intake en eerste sessie   €130,- (incl. BTW)

 

 

Diepe Transformatie 

Van overleven naar leven 

 

“In één intensieve sessie volledig de diepte in voor de transformatie van de op dit moment spelende zware emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen

Als je vast zit in het overleven, sta niet in contact met jezelf, met wat je wilt en wie je werkelijk bent. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door situaties of personen om je heen. Hierdoor kun je je machteloos voelen, het gevoel hebben dat je je continu moet aanpassen of moet worstelen om alle ballen in de lucht te houden.

 Je wilt heel graag loskomen van het overleven en het leven leiden waar je echt naar verlangt, maar je weet niet hoe…want elke keer val je weer terug in die belemmerende patronen.

Overleven voelt alsof je continu ‘in gevecht’ bent met jezelf en het leven. Alsof het leven tegen je is, en niet voor je. Maar het leven is niet tegen je, de oude belemmerende patronen houden jou tegen.

 

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Diepe Transformatie   €185,- (incl. BTW)

 

 

Soul Retrieval   

 

  Is cruciaal en de missing link in zowel reguliere en alternatieve geneeswijzen om uiteindelijk tot volledige transformatie en heling te kunnen komen. 

 

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.


Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren of geen relatie in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid, het gevoel hebben achter een glazen wand te leven, concentratie problemen.

 

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Soul Retrieval  €195,- (incl. BTW)

 

 

Soul Destiny Journey

 

Het pad van je Ziel bestemming volgen is voor degenen die de diepe roeping voelen: Om te leven vanuit jouw unieke verbinding met de Universele levenskracht: jouw huis als ziel.

Om de dimensie van de ziel in jezelf naar boven te halen en echt je volledige potentieel tot uitdrukking te brengen.

Om te leven vanuit je innerlijke kracht en je ware kracht niet meer in de buitenwereld te zoeken, maar binnenin, in je ware kern te vinden.

Je wordt iemand die wandelt in het licht van je eigen ziel .


Je bent hier in de wereld om de volheid van je schoonheid, je mededogen, je liefde, kracht en creativiteit op zo'n manier uit te drukken dat het jou en anderen verheft. Je bent een briljant genie en je hebt zoveel bij te dragen.

En ik voel dat dit jouw tijd is...

Een sessie duurt gemiddeld 2,5 - 3 uur  .

Sessie Soul Destiny Journey  €195,- (incl. BTW)

 

 

โ˜ผ  Transformatie Traject โ˜ผ

 

Transformatie traject omvat datgene wat jouw probleem oplost. Dit kan hypnotherapie, diepe transformatie (sjamanisme) en/of Transformational Coaching zijn.

Dit traject is niet iets wat je ondergaat, het vraagt openheid en bereidheid van jouw kant. Hoe ik het zie: 50% is mijn werk en de andere 50% doe je zelf!

Een transformatie traject bestaat uit minimaal 3 sessies met een mogelijkheid tot uitbreiding met 3 tot 9 sessies of meer. 

De tijdsduur van een sessie bedraagt 2 tot 3 uur.

Investering Transformatie Traject:

3 sessies: €555,- (incl. BTW)

Krijgt u €55,-korting

6 sessies: €1110,- (incl. BTW)

Krijgt u €110,- korting

9 sessies: €1665,- (incl. BTW)

Krijgt u €185,- korting