Trauma heling

 

Als het werkelijke probleem is gedefinieerd en de intentie bepaald is wat de client wil gaan loslaten kan een illuminatie sessie gestart worden. Dit is een oude transformatie techniek uit het Inca- Sjamanisme. Via een vleugje hypnose kunnen we door de weerstand heen en kan het brein afdwalen naar triggers die de oorzaak zijn van het probleem. Zo kunnen en dan opeens situaties uit het verleden naar boven komen die we doorleven, oplossen.

 

Er wordt gebruik gemaakt van bepaalde ademhalingstechnieken, van een gekozen steen uit mijn mesa die op de chakra's komt te liggen, van spirituele hypnose en indien nodig wordt er negatieve energie verwijderd. Tevens help ik je om de pijnlijke situaties uit het verleden op te sturen en op te lossen, om de emotionele lagen te neutraliseren zodat deze geen trigger meer vormen in het heden.

 

Binnen het Sjamanisme maken we gebruik van de ziel en tijd. We reizen naar het verleden waar de pijn/ trauma is ontstaan en lossen het daar op zodat het in het heden niet meer opspeelt. Bij pijnlijke momenten splitst de ziel zich van het lichaam. Dit gebeurt als het te pijnlijk is voor de ziel. Dit bevestigt de psychologie ook. Vaak hoor je dat iemand het gevoel heeft dat zij/ hij een stukje van zichzelf mist, of dat hij/zij geen plezier/ passie meer ervaart (zonder bezieling) of een grote leegte voelt.

 

Binnen het Sjamanisme noemen we dit SOUL LOSS. Je verliest stukjes van jezelf, van je ziel. Het mooie is dat er binnen het Sjamanisme een manier is om deze zielsdelen weer terug te halen. Dat kan via een zielsreis - SOUL RETRIEVAL- zielshereniging. Dit kan je aanvullend op een illuminatie sessie boeken.