Mijn Missie

 

Met de site Diepe Transformatie wil ik mensen weer in contact brengen met hun authentieke ik.

 

We zijn met zijn allen gaan geloven in onze overgenomen en aangeleerde overtuigingen, maar dit is niet wie we werkelijk zijn.

We hebben allemaal egoverhalen en leven veel vanuit de overlevingsmodus bewust /onbewust.

 

Een modus die veel ziektes en stress veroorzaakt.

 

Angst & Trauma`s voor afwijzing, verlaten, vernedering, verraad, onrecht...etc.

We hebben een collectieve angst om afgewezen te worden, nergens bij te horen en ervaren spanning en leegte.

Relaties mislukken, omdat we liefde verwarren met afhankelijkheid. Er worden voorwaarden gesteld en we maken dingen buiten onszelf verantwoordelijk voor ons eigen geluk. We zijn vergeten dat we allemaal al liefde zijn.

 

De missie is om bij zoveel mogelijk mensen inzicht en bewustwording to creëren. Om weer vrij en authentiek te kunnen leven.

Hier vind je antwoorden op je vragen over het innerlijk kind, trauma`s, leegte, helen, zelfliefde, angst, ego, destructieve relaties en alles wat voortkomt uit overleven en het verlangen naar liefde.

 

Liefde is zoals ik het zie, het krachtigste, zuiverste en meest universele gevoel die mensen tot hun beschikking hebben om elkaar te begrijpen, te respecteren en zich met elkaar te verbinden. Maar dan wel zonder voorwaarden. Zonder oordelen en overtuigingen want die scheppen weer voorwaarden.

 

Mijn missie is om anderen liefde te laten ervaren voor zichzelf, maar ook voor de ander. Als je liefde kunt ervaren voor jezelf kun je contact maken met je Ware Zelf.

En Herinner je je wat jouw lichtkracht is. Zodat iedereen zichzelf kan zijn en kan leven vanuit zijn of haar hart.

 

Liefde is een gevoel dat echt iedereen, waar ook ter wereld kan voelen. Als wij ons kunnen verbinden met elkaar vanuit het hart, vanuit het gevoel, maakt het woord, het geloof en bezit niks meer uit. Dan begrijpen we elkaar, verstaan we elkaar en kunnen we elkaar respecteren zonder oordeel maar vanuit het zijn en het hier en nu.

 

Ik ben ervan overtuigd dat als mensen leren leven vanuit liefde, dit zich kan verspreiden en we zo met z’n allen een mooiere wereld kunnen maken

 

 

Laten we verschieten maken met wie we werkelijk zijn en gaan leven vanuit ons hart.

 

Veel liefs Mariana